Emine Bilginson

References - Hear what others have to say about Emines fotvård.

' Just a simple flower
Vi samarbetar med Localears.com !

If you intend to seek medical help or waiting in line for surgery so you can come to me, most problems with feets can be corrected without surgery.Contact me for an appointment.


Jenifer Key, Rune ****, Gunborg B*** are a few who have avoided physician visits after my treatment.


The statements and letter below is only available in Swedish.

Här kan du lyssna på Anette som hade liktornar

Här kan du lyssna på Cecilia som hade nageltrång

Här kan du lyssna på Bengt som hade problem med tårna.

Här kan du lyssna på en kvinna som hade nageltrång.

Hej jag heter David ****.

i början av sommaren 07 hade jag nageltrång på vänstra stortån, det var VARIGT inflammerat och oerhört känsligt. jag prövade med desivon men det hjälpte inte, till slut blev det så dåligt att jag gick till doktorn han sade, ta på alsolsprit morgon och kväll så går det snart över. Men det gick inte över, hela sommarlovet hade jag det, det var jätte jobbigt. Efter sommarlovet gick jag tillbaks till läkaren och dom skickade mig till en annan läkare som var nagel trång "specialist" han sa till mig att han skulle göra ett sne klipp och att jag skulle få penicillin. Jag fick bedövning och han skar bort nageln. Det kändes skönt efteråt och efter ett tag gick infektionen bort. En månad gick två månader och efter tre månader så kom nagel trången tillbaka. nageln hade växt in igen, och jag ville inte åka tillbaka till doktorn för att jag ville inte genomgå en operation till, så jag kollade på internet under medicinsk fotvård då hittade jag emines fotvård som sade, nageltrång åtgärdas helt istället för operation. det lät jätte bra och jag åkte dit.
Hos emines fotvård fick jag mina fötter fixade hon tog bort den bit av nageln som klämde in i tån. efteråt kändes det jätte skönt men svullnaden gick inte bort, en vecka senare kom jag tillbaka ock hon tog bort lite mer nagel som trängde in. efter det gick det bort helt och hållet. det var skönt att få bort nageltrången som jag haft i ett halvår!! ( :

DBJ
Hej, jag beställde tid hos Emines fotvård då jag hade problem med förhårdnader samt fotvårtor. Efter tre besök var mina fotproblem ett minne blott.
Är väldigt nöjd med både bemötande och de resultat jag fick.
Jag kan verkligen rekommendera Emines fotvård.
Med vänlig hälsning
Niaz 32 år, Hägersten